Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-02@05:25:11 GMT

یزدانی: به اشتباهاتم مقابل دیوید تیلور فکر کردم

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۸۸۰۰۷

یزدانی: به اشتباهاتم مقابل دیوید تیلور فکر کردم

حسن یزدانی با تاکید بر اینکه به خوش رنگ ترین مدال المپیک فکر می کند، گفت: شاید با بالا رفتن وزنم به وزن 97 کیلوگرم بروم.

به گزارش "ورزش سه"، حسن یزدانی که با وجود انجام عمل جراحی برای حضور قدرتمند در المپیک 2020 توکیو آماده بود، به دلیل تعویق این مسابقات و شیوع ویروس کرونا فعلا به صورت شخصی تمریناتش را ادامه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدعی اول وزن 86 کیلوگرم در جهان، در گفت و گویی اینستاگرامی با صفحه رسمی اتحادیه جهانی کشتی به سوالات هوادارانش پاسخ داده است.


* حسن به ما بگو که کشتی را از کجا شروع کردی؟


من از سن 12 سالگی کشتی را شروع کردم. در کشور ما و به ویژه در شهر ما به کشتی علاقه شدیدی دارند. در مناطق ما کشتی سنتی برگزار می شود و ما از بچگی این مسابقات را نگاه می کردیم. به تدریج به این رشته ورزشی علاقه مند شدم و به طور حرفه ای کشتی را آغاز کردم و الان هم همچنان در کشتی هستم.

 

* قهرمان و الگوی تو در کشتی چه کسی است؟


به یک نفر نمی توان اتکا کرد، من سعی می کنم به کشتی های همه قهرمانان ایرانی و حتی خارجی نگاه کنم و نکات خوب و بارز آن ها را برای خودم بردارم. در تمرینات هم سعی می کنم از آن ها استفاده کنم.از نظر ورزشی نمی توانم فقط نام یک نفر را ببرم، اما از نظر اخلاقی قهرمان من جهان پهلوان تختی است.


* بعد از عمل جراحی که داشتی، الان می توانی تمرین کشتی داشته باشی؟


حدودا 2 ماه است که دارم فشرده و خوب تمرین می کنم. بعد از عمل جراحی حدود 2 ماه کارهای تقویتی و بدنسازی کردم و یک ماه هم سبک تر کشتی تمرین کردم. پای من الان وضعیت خوبی دارد و اذیتم نمی کند.


* تو از 66 کیلوگرم شروع کردی و حالا در 86 کیلوگرم کشتی می گیری. امکان دارد به وزن 97 کیلوگرم بروی؟


وزنم مرا مجاب کرده که تغییر وزن بدهم و به یک وزن بالاتر بروم. مجبور بودم برای کشتی گرفتن 6، 7 کیلو وزن کم کنم و با توجه به قانون جدید که صبح روز مسابقه وزن کشی می شود، مجبور بودم که وزنم را تغییر دهم. وزن طبیعی من 89 کیلو است که برای کشتی گرفتن در 86 کیلوگرم ایده آل است. اگر وزنم بازهم بالاتر برود، در وزن های بالاتر کشتی می گیرم.


* در فینال مسابقات جهانی 2015 لاس وگاس به قاضی ماگمدوف باختی. از آن باخت چه درسی گرفتی که سال بعد توانستی قهرمان المپیک شوی؟


من بعد از هر باخت درس های زیادی را می گیرم. اشتباهاتی که از نظر فنی یا ذهنی دارم را بعد از کشتی مرور می کنم تا بتوانم ضعف هایم را در مسابقات بعدی پوشش دهم. سال 2015 اولین سال حضورم در مسابقات بزرگسالان بود که در فینال باختم. به اردو که برگشتم، ضعف هایم را برطرف کردم تا بتوانم خوش رنگ ترین مدال المپیک را برای کشورم بیاورم.


* وقتی در فینال المپیک 6 بر صفر از انور گدویف عقب افتادی، به چه چیزی فکر می کردی که توانستی نتیجه را برگردانی و برنده شوی؟


قطعا به برد مسابقه فکر می کردم و حتی یک درصد هم به فکر باخت نبودم. مصدومیتی برای رقیبم پیش آمد و وقفه هایی را به وجود آورد. خدا کمک کرد که عصبانی نشوم و بتوانم کشتی را مدیریت کنم. در نهایت هم در ثانیه های آخر پیروز میدان شدم.


* در مسابقات UFC می بینیم که رقبا برای یکدیگر رجزخوانی می کنند و حتی گاهی اوقات حرف های ناشایستی به هم می زنند، اما تو و دیوید تیلور که با هم رقیب هستید، خیلی با احترام درباره هم حرف می زنید و هر گاه یکی از شما دو نفر آسیب دیدگی دارید، برای همدیگر آرزوی سلامتی می کنید.


هر ورزشکار سعی می کند سنت های کشور خودش را به نمایش بگذارد. مهمترین مساله برای من احترام است. همه رقبا برای من قابل احترام هستند و برایشان آرزوی موفقیت می کنم. چه دیوید تیلور چه بقیه رقبا دوست دارم در بهترین شرایط باشند تا بتوانیم یک رقابت خوب داشته باشیم تا مردم از دیدن کشتی لذت ببرند.

 


* می خواهم سوال برخی از طرفداران را از تو بپرسم. از دو مسابقه قبلی که به تیلور باختی، چه چیزی یاد گرفتی که در توکیو بتواند به کمک تو بیاید؟


قطعا به آن اشتباهاتی که در آن دو مسابقه داشتم، فکر کردم. سعی می کنم نقاط ضعف خودم چه فنی و چه روانی را پوشش دهم تا با شیوه جدیدی وارد هر مسابقه ای شوم.


* لقب های زیادی به تو داده اند؛ حسن کبیر، پادشاه و...خودت کدام را بیشتر دوست داری؟


امیدوارم لایق اینطور لقب ها باشم. هر کدام از این لقب ها برای من قابل احترام است. امیدوارم هیچ وقت مردم و طرفدارانم را ناامید نکنم.


* خارج از کشتی سرگرمی شما چه چیزی است؟


سرگرمی خاصی ندارم و بیشتر به فکر کشتی هستم. یکی، 2 ماه بعد از مسابقات هم بیشتر در خدمت خانواده هستم و شاید هم برای تفریح گاهی اوقات به کوه و جنگل بروم.


* بعد از اینکه کشتی را کنار بگذاری و بازنشسته شوی، می خواهی چه کار کنی؟


خیلی به این موضوع فکر نکردم، اگرچه گاهی اوقات به فکر بیزنس هستم. کارهایی هم کردم، اما بیشتر کارها را پدرم انجام می دهد و نمی گذارد من تمرکزم از روی کشتی برداشته شود.


* یکی از هواداران از تو پرسیده که می خواهی چند مدال المپیک بگیری؟


امیدوارم تا زمانی که می خواهم کشتی بگیرم، بتوانم خوش رنگ ترین مدال ها را در مسابقات جهانی و المپیک بگیرم. تا جایی که بدنم به من اجازه دهد، دوست دارم با خوش رنگ ترین مدال از دنیای قهرمانی خداحافظی کنم. برنامه ریزی من فعلا تا المپیک 2024 است.


* بزرگترین حریف تو در ایران چه کشتی گیری است؟ کامران قاسمپور؟


بهترین رقیب من فعلا کامران قاسمپور است. البته احمد بذری هم هست. قهرمانان دیگری هم هستند. شاید یک جوانی بیاید و رقیب مستقیم من شود، اما فعلا همین یکی، 2 نفر هستند.


* در فضای مجازی هواداران چطور می توانند با تو در ارتباط باشند؟


من در اینستاگرام صفحه ای دارم که توسط خودم و برادرم مدیریت می شود. البته بیشتر سعی می کنم تمرکزم روی کشتی باشد و خیلی در دنیای مجازی نیستم.

حسن یزدانی آزاد کشتی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: حسن یزدانی آزاد کشتی خوش رنگ ترین مدال سعی می کنم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۸۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفتی بزرگ: سه قهرمان آسیا حذف شدند

به گزارش "ورزش سه"، جدال تیم‌های آسیایی برای کسب سهمیه المپیک در شرایطی به پایان خود نزدیک می‌شود که تیم‌های پر امیدی مانند قطر میزبان مسابقات نهایی، عربستان، کره جنوبی و البته ایران جایی در میان صعود کنندگان المپیک نخواهند داشت.

در حال حاضر دو تیم ازبکستان و ژاپن صعود خود را به المپیک پاریس قطعی کرده و تیم سوم از میان برنده عراق و اندونزی در بازی پلی آف با گینه انتخاب خواهد شد؛ دو کشور آسیایی که حضورشان در این مرحله تا حد زیادی تعجب برانگیز است. 

نکته مهم صعود ازبک‌ها به فینال آسیاست که آنها مزد سرمایه‌گذاری چندین ساله و برگزاری مسابقات در رده‌های سنی را خیلی زود دریافت کردند و با تیم پر امیدی که ایران را در دور نخست رقابت‌ها حذف کرد، موفق به صعود به المپیک شدند؛ در حالی که شاید کسب میزبانی از سوی ایران در این تورنمنت می‌توانست سرنوشت کاملا متفاوتی را برای نسل بااستعداد امید‌های ایران با مربیگری رضا عنایتی رقم بزند اما همان‌طور که در ذهن دارید، ایران تنها به دلیل کارت زرد‌های بیشتر از حضور در دور نهایی رقابت‌ها بازماند و این در حالی است که شاید با گذشت زمان و پخته‌تر شدن و بازی‌های بیشتر تیم المپیک، ما می‌توانستیم یکی از صعودکنندگان به المپیک پاریس ۲۰۲۴ باشیم و یک طلسم طولانی را بشکنیم.

ازبکستان در مرحله گروهی این مسابقات با شکست دادن ویتنام، کویت و مالزی به عنوان صدرنشین راهی مرحله حذفی شد و در مرحله حذفی با شکست دادن عربستان و اندونزی اکنون به عنوان فینالیست این دوره مسابقات به مصاف ژاپن خواهند رفت. از نکات حائز اهمیت درباره صعود شاگردان تیمور کاپادزه این است که این تیم در هیچکدام از این بازی‌ها گلی دریافت نکرده و از نظر تهاجمی نیز بهترین آمار را دارد که البته این آمار در دوره گذشته نیز تکرار شد و ازبکستان علی‌رغم صعود مقتدرانه به فینال این تورنمنت، مقابل عربستان در خاک خود شکست خورد.

ژاپن هم با حضور گو ویوا، سرمربی سابق کاشیما که با شکست دادن پرسپولیس قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شد، در گروه مرگ مسابقات نتایج قابل توجهی کسب کرد. سامورایی‌ها ابتدا چین و امارات را شکست دادند اما کره جنوبی با نتیجه ۱ بر صفر در مرحله گروهی آنها را شکست داد تا این تیم به عنوان دوم گروه مقابل قطر میزبان مسابقات قرار بگیرند. آنها در تقابل قطر روز سختی داشتند و در شرایطی که ۲ بر صفر از آنها جلو بودند، ۲ گل دریافت کردند اما در وقت‌های اضافه موفق شدند به پیروزی ۴ بر ۲ دست یابند و به مسیرشان در نیمه نهایی ادامه دهند. آنها مقابل عراق چندان به دردسر نیفتادند و موفق شدند این تیم را هم با یک پیروزی مقتدرانه شکست دهند و حالا برای دومین بار از سال ۲۰۱۶ در فینال مسابقات حضور خواهند داشت.

البته همان‌طور که مشخص است اصلی‌ترین شگفتی این مسابقات حضور اندونزی در نیمه نهایی این رقابت‌هاست. اندونزی با حضور سرمربی کره‌ای تیمشان در آغاز مرحله گروهی با شکست برابر قطر به دردسر افتادند، اما با تیمی که سابقه حضور در سطح بزرگسالان را داشتند به این تورنمنت بازگشتند. آنها دو پیروزی شیرین را مقابل استرالیا و اردن جشن گرفتند اما کره جنوبی به عنوان یکی از مدعیان اصلی و قهرمان بازی‌های آسیایی مقابل این تیم شب عجیبی را تجربه کرد. اندونزی در همان نیمه نخست از کره‌ای‌ها با دو گل پیش افتادند اما در نیمه دوم کره جنوبی به بازی برگشت تا قرمزپوشان اندونزی به پایان مسیرشان برسند اما مقاومت آنها بازی را به ضربات پنالتی کشاند که در نهایت موفق شدند با پیروزی ۱۱ بر ۱۰ به نیمه نهایی برسند. ماجراجویی شگفت انگیزانه اندونزی در مسابقه پیش از فینال خاتمه پیدا کرد و با قبول شکست مقابل ازبکستان راهی دیدار رده بندی شده‌اند که پیروزی در تقابل با عراق می‌تواند یک اتفاق شگرف در فوتبال این کشور باشد.

البته وضعیت عراق برای این دیدار بهتر ارزیابی می‌شود؛ آنها با تیمی متشکل از منتظر محمد ستاره عراقی مس رفسنجان، علی جاسم پدیده عراقی فوتبال آسیا و رومان دولاشی هافبک جوان شاغل در شالکه آلمان از مدعیان قهرمانی محسوب می‌شدند اما مسیر رویایی آنها با شکست مقابل ژاپن به رده‌بندی کشیده شده است.

در این تورنمنت از قطر که دو دوره متوالی در سطح بزرگسالان قهرمان آسیا شده انتظارات زیادی وجود داشت، اما میزبان مسابقات با توجه به شرایط به وجود آمده در تقابل با ژاپن خیلی زودتر نخستین مرحله حذفی حذف شد.

فوتبال آسیا در المپیک سهمیه ۲+۱ دارد که با حضور ازبکستان و ژاپن در فینال، تکلیف دو سهمیه اصلی مشخص شده اما سهمیه پلی آف از مسیر متفاوتی به دست می‌آید. برنده تقابل دو تیم اندونزی و عراق پس از انجام بازی خود در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه، باید خودش را آماده کند تا در خرداد ماه به مصاف گینه نماینده آفریقا بروند.

لازم به ذکر است فینال آسیا قرار است روز جمعه 14 اردیبهشت ماه در دوحه قطر با قضاوت موعود بنیاد‌ی‌فر داور بین المللی فوتبال کشورمان بین دو تیم ازبکستان و ژاپن برگزار شود و پیروزی در این بازی با دومین قهرمانی این دو تیم همراه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • شگفتی بزرگ: سه قهرمان آسیا حذف شدند
  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • دست دادن بروکس با دیوید تیلور پس از برتری مقابل او در انتخابی کشتی المپیک 2024 / فیلم
  • نحوه اعزام حسن یزدانی به المپیک؛ بحران بزرگ یا یک اتفاق عادی؟!
  • غیبت ارسلان در استانبول؛ نازاریان کوچک به دنبال سهمیه
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • کامران قاسم‌پور کجای ماجراست؟